2018-07-17 05:21:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Legyen megfontoltabb!

Napi horoszkóp július 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Erőteljes lelki megújhodásban lehet része, mire tovább áll a mai nap, másképp látja önmagát. Ingatlanügyletekben vehet részt üzlettársával együtt vagy az ő révén, vagy hagyaték kapcsán.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Mindenféle kapcsolata jól alakul ma, különösen a szoros társkapcsolatok és barátságok. Meglepő ismeretséget is köthet valakivel, az illető nagy hatással lesz önre!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Valószínűleg ma sok örömöt talál a munkájában és szívesen vállal belőle többet is, mint általában. Nem biztos, hogy ma nyílt elismerésben lesz része, de a személyes elégedettség is sokat ér.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagyszerű időszak a mostani bármely törekvésében, többet termel, és pozitív ösztönzést is kap feletteseitől, és talán ez pénzügyileg is helyrebillenti majd a mérleget. Most kezdődő vagy már meglévő kapcsolatai is igen inspirálónak bizonyulnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Merkúr az ön első sorsterületén halad. Ha képes koncentrálni a feladataira, akkor most nagyot léphet előre! Üzleti tárgyalásaiban is sikeres lesz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz az ön első sorsterületén áthaladva rendkívüli vonzerővel ajándékozhatja meg. A mai nap kedvezően fog hatni szerelmi kapcsolatára, mostanában minden jól megy, minden ügye reményteljesnek ígérkezik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ez egy jó nap befektetésekhez vagy vagyonszerzéshez, kellő odafigyeléssel remek szerződéseket tud kötni. Jogi ügyek intézésére is alkalmas a mai nap.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mindenféle kapcsolata barátokkal, csoportokkal, ismerősökkel vagy üzlettársakkal nagyon kedvezően alakul ma, jó alkalom a mai tárgyalásokra, vagy társasági életre. Csapatmunkára is remek lehetősége nyílik, köszönhető Vénusznak, aki a tizenegyedik sorsterületén tranzitál.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz meglátogatja az ön tizedik sorsterületét. Azon kaphatja magát, hogy romantikus érzelmeket táplál valamelyik felettese iránt. Munkája gördülékenyen megy, mindenki örömmel segít önnek, mert annyira jól kommunikál másokkal!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Sajnos ma értelmetlen pénzügyi kockázatot vállal, pedig teljes erejéből küzd az anyagi biztonság megteremtéséért. Legyen megfontoltabb, előrelátóbb, mert az impulzív pénzkiadások szélsőséges esetben csődbe is vihetik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sok energiával rendelkezik és képes lesz rengeteg mindent megvalósítani, különösen, ha hagyják önállóan dolgozni. A saját feje után megy, olyannyira, hogy nem képes másoknak engedményeket tenni, még az elvárható udvariasság szintjén sem...


Halak: II. 19. - III. 20.
Most belül keresse ingerlékenysége vagy csalódottsága okát, feltehetően egy régi sérelem az oka. Ha lehet, ms dolgozzon inkább egyedül, vagy segítsen másoknak valamilyen jótékonysági akció keretein belül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: